Despre noi

Suntem o companie dedicată furnizării de servicii de prelucrare CNC și mentenanță mașini-unelte.

Experiența noastră în domeniu datează din 2003 și avem implementat și certificat Sistemul de Management al Calității ISO 9001.

La Inorad, suntem specializați într-o gamă largă de servicii CNC, inclusiv prelucrare, debitare laser, frezare, strunjire și rectificare. Folosim echipamente de ultimă generație pentru a asigura precizie și calitate superioară în fiecare proiect. Indiferent dacă aveți nevoie de piese complexe sau de producție în serie, suntem pregătiți să vă îndeplinim cerințele cu profesionalism și eficiență.

Atelierul de prelucrari mecanice este alcatuit din diverse echipamente de prelucrare prin aschiere, masinii de frezat, rectificare, strunguri. Utilajele CNC de utlima generatie sunt: 

– centru prelucrare verticala 4 axe Okuma Genos 460-VR an 2019 (cursa X-Y-X 720x460x460mm)

– strung CNC Puma DNT 2600L – an 2023 (diametre prelucrare 460mm, L=1078mm)

– CNC debitare laser Bodor A3KW – an 2023 (dimensiuni masa 3048mm*1524mm)

Pe lângă serviciile de prelucrare CNC, oferim și servicii complete de mentenanță mașini-unelte. Echipa noastră de tehnnicieni calificați poate asigura reparații, întreținere preventivă și consultanță tehnică pentru a vă asigura că echipamentele dumneavoastră funcționează optim și continuu.

Suntem mândri să lucrăm cu clienți din diverse industrii și să le oferim soluții personalizate pentru cerințele lor specifice. Fie că sunteți în industria metalurgică, aeronautică, auto sau orice alt domeniu, ne angajăm să vă oferim servicii de înaltă calitate, la termene convenite și la prețuri competitive.

Relația cu clienții noștri este una dintre cele mai importante valori pentru noi. Ne străduim să fim parteneri de încredere, lucrand îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile și cerințele lor. Colaborăm activ pentru a oferi soluții eficiente, durabile și de înaltă calitate. Fiecare proiect este abordat cu profesionalism și dedicare, iar satisfacția clienților rămâne obiectivul nostru principal.

Suntem o echipă de specialiști și profesioniști cu competențe solide în tehnologia de prelucrare CNC. Suntem angajați proactivi și ne concentrăm pe satisfacerea clienților noștri. Vă încurajăm să nu ezitați să ne contactați.

Scroll to Top